Η φιλοσοφία μας

Σαν εταιρεία πιστεύουμε ότι τα προϊόντα ανώτερης ποιότητας παρασκευάζονται από πρώτες ύλες επίσης ανώτερης ποιότητας και η παραγωγή των τυριών μας γίνεται με απολύτως αγνά υλικά. Είμαστε σθεναρά αντίθετοι στη χρήση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών (ΓΜΟ) για την παραγωγή ζωοτροφών, ενώ χρησιμοποιούμε πάντοτε αγνό, φυσικό ελληνικό γάλα. Στο εργοστάσιο μας δεν υπάρχουν ΓΤΟ και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και στο μέλλον.

Όλες οι συσκευασίες παράγονται από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ως επί το πλείστον ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία, με το πέρασμα του χρόνου, αποδομούνται με φυσικό τρόπο χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον και τα ζώα που ζουν σε αυτό.

Έχοντας δημιουργήσει προϊόντα με χαρακτηριστική γεύση και ασυναγώνιστη ποιότητα, στόχος μας είναι να αυξήσουμε το μερίδιο μας στη διεθνή αγορά. Όμως, παρά την αλλαγή του όγκου και των μέσων παραγωγής μας, εξακολουθούμε να θεωρούμε πρωτεύουσας σημασίας τρία κυρίως πράγματα: την αγνότητα, τη γεύση και την ποιότητα. Για αυτό, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να αποτελούμε πρότυπο στην παραγωγή εκλεκτών, αυθεντικών ελληνικών τυριών που επιλέγουν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.