Εκλεκτά προϊόντα

Προϊόντα βιολογικής γεωργίας

Η εταιρεία είναι υπερήφανη για την εφαρμογή των αρχών της βιολογικής παραγωγής από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νομοθετικής της κατοχύρωσης στην Ελλάδα. Σήμερα, η βιολογική παραγωγή γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής, καθώς οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τον τρόπο παραγωγής των τροφίμων τους. Τα βιολογικά προϊόντα του τυροκομείου μας παρασκευάζονται με την ίδια φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουμε στα συμβατικά προϊόντα. Οι γαλακτοπαραγωγοί ελέγχονται προσεκτικά πριν αποφασίσουμε να συνεργαστούμε μαζί τους και πιστοποιούνται για τη βιολογική παραγωγή τους. Το τυροκομείο δεν παραλαμβάνει απλώς το γάλα, αλλά διαδραματίζει ουσιαστικότερο ρόλο, συμμετέχοντας σε όλα τα στάδια της φροντίδας των ζώων. Δίνεται μεγάλη προσοχή στις ζωοτροφές, στις διατροφικές ανάγκες των ζώων και στην κτηνιατρική φροντίδα τους. Το επιστημονικό προσωπικό του εργοστασίου φροντίζει συνεχώς να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των βιολογικών προϊόντων, τις οποίες και μεταφέρει στους γαλακτοπαραγωγούς.
Roussas White Cow Milk

Φέτα ωρίμανσης σε ξύλινα βαρέλια

Τις προηγούμενες δεκαετίες, όταν δεν υπήρχαν άλλα υλικά συσκευασίας εκτός από τα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, η φέτα ωρίμαζε παραδοσιακά και επωλείτο σε ξύλινα βαρέλια, όμοια με αυτά του κρασιού. Αυτή η παράδοση, αν και πολύ παλιά, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, χάρη σε κάποιες οικογένειες σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Ελλάδας που εξακολουθούν να κατασκευάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο βαρέλια φέτας από ξύλο οξυάς.

Το τυροκομείο μας είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία φέτας που ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια. Μετά την ωρίμανσή του, το τυρί κόβεται, συσκευάζεται και εξάγεται σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν λάτρεις της αυθεντικής φέτας. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τη βαρελίσια φέτα μας στα ράφια με τα τυριά Π.Ο.Π. ανώτερης ποιότητας από όλο τον κόσμο, στη γωνιά των εξαιρετικών τυροκομικών προϊόντων των καταστημάτων λιανικής.

roussas_feta_barrel_pdo-1200x688

Νέα προϊόντα

Ένα μέρος των πόρων της εταιρείας διατίθεται διαρκώς για την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και για τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων. Παράλληλα με τα παραδοσιακά τυριά και τα τυριά Π.Ο.Π., αναπτύξαμε πρόσφατα ένα ευρύ φάσμα νέων προϊόντων και παραλλαγών, δίνοντας έτσι στους καταναλωτές την ευκαιρία όχι μόνο να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, αλλά και να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη προϊόντων με δικές τους προτάσεις.
Δοκιμάστε το νέο μας προϊόν, τυρί κρέμα από φέτα και γιαούρτι.
roussas-spread-with-feta